Ervaringen van klanten

 

"Bedankt voor je rust, ruimte en zachtheid"

Dankjewel voor je zachtheid, je hulp en rust. Ook al merk ik mijn eigen afstand of muur... Er is toch weer veel gebeurd vandaag, en dat heb ik zeker nodig. 

πŸŒΈπŸ’πŸ¦„ Alles voelt zo waardevol en ik ben zo dankbaar dat ik jou en je paard daarin heb mogen treffen, en daarnaast ook veel emoties, verdriet, veel tranen. 

Nogmaals heel erg bedankt, ook voor je rust en ruimte, tijd die je hebt gegeven en je aandacht, veiligheid. πŸ’

"Super bedankt"

Ik vond het een super interessante ervaring. Bijzonder, maar daarnaast was het ook wel confronterend.

Vooral de afstand. Wat ik wel grappig vond naderhand was de rups (wakker worden en je leven creëren op een betere en gezondere manier), en vervolgens in mijn auto zat er een lieveheersbeestje op het stuur (wordt beschouwd als een teken dat het universum je zegent en je op het juiste pad zit).

"Ik vond het een super gave ervaring"

Wat ik eruit heb gehaald...Mezelf meer durven laten zien, kwetsbaar opstellen en dat dit zorgt voor een energie die aantrekt. Uitdaging aan gaan minder afstand te creëren of mensen op afstand te houden. Dat ik al verder ben in mijn proces dan ik in eerste instantie dacht. Connectie maken tussen wat ik zeg en of dat matched met wat ik voel. Dus is het mijn hoofd die iets bedenkt of denkt iets te moeten zeggen. 

"Nienke neemt alle tijd en stelt je op je gemak"

Nienke laat duidelijk merken dat ze er is, maar neemt daarbij geen ruimte in.

Door deze sessie kwam er meer bewustwording, meer dan ik vooraf had verwacht. Paardencoaching is zeer de moeite waard als je op zoek bent naar nieuwe inzichten en dat op andere wijze dan gebruikelijk!

"De nuchtere ik stond echt versteld!"

Ik ben er heel neutraal ingegaan en heb het over me heen laten komen. Ik ben eigenlijk heel nuchter in dit soort dingen en denk vaak eerst zien dan geloven.. Nou, ik stond versteld van hoe het paard op mij reageerde. Zo bijzonder... En Nienke, wat een topper is dat! Zo geduldig en meelevend en net even dat stapje extra om te triggeren. Super bedankt voor deze geweldige ervaring!

"De paardencoach sessie heeft heel wat los gemaakt, nu kan ik weer vooruit!"

De paardencoach sessie heeft me weer terug op mijn pad voorwaarts gezet! Blij dat ik dit heb gedaan. In de ring met het paard, stelde Nienke mij op een vriendelijke manier pittige en confronterende vragen. Nienke houdt nauwlettend het paard in de gaten, geeft terug wat ze ziet en daagt je uit jezelf weer te geven.

"Nienke is een mooi fijn mens"

Dankjewel voor de foto's πŸ™. Ik vond het een prettige, fijne afsluiting. Ik kon de stappen zien die ik al heb gemaakt en ervaren dat ik mijn "negatieve/angstige" gedachten al beter kan sturen en meer vertrouwen voel in mezelf. Ik mag nog meer leren zakken (als zijnde uit mijn hoofd en in mijn hart/buik), maar als ik daarvoor mijn engeltje (Hitske) onthoud, dan zie ik dat positief tegemoetπŸ˜‰. Daarnaast ben ik gewoon super blij dat ik dit traject heb gedaan omdat dit de 1e stap richting lichaamsgericht werk was en ik er achter ben gekomen dat dat super goed werkt voor mij. Nogmaals dank voor je toegankelijke, open, welkome persoonlijkheid. Je bent een mooi, fijn mens! LiefsπŸ’©πŸ’œβœ¨

 

"Super dankbaar"

Wauw wat weer een ontzettend mooie binnenkomer. Ik voel hem echt even weer. Voor mij is er afgelopen dagen al best veel veranderd. Ik durf meer te zeggen wat ik vind. Dit kwam gelijk bij thuis komt aan de orde. Hierna merkte ik verandering in de energie ook vanaf de andere kant. En wat me heel erg is bij gebleven de fundering meer neerzetten. Als mijn gedachten me onzeker maken dan zeg ik tegen mij zelf ik mag leren. En hoef nog niet met morgen bezig te zijn. Hierdoor voel ik me sterker. Alsof alles nog meer in gang is gezet om de lagen eraf te halen. Ik ben super dankbaar dat ik in elk geval al een hele grote angst heb overwonnen door er gewoon te staan. πŸ˜‡

"Van hoofd naar hart"

Weer heel erg bedankt voor de foto's, fijn! πŸ˜ŠπŸ’ Ik vond het weer een hele bijzondere ervaring, die veel denkwerk brengt en gevoelens losmaakt. Wat mij vooral is bijgebleven is dat het paard ging liggen, zo aan haar hoeven aan het knagen was, af en toe briest, en heel veel met haar buik tussen ons in ging staan. 

Rust, tijd nemen om bij je gevoel/buik te komen, en aangezien ik pijn in mijn voeten heb/had, ook wel dat ik moeite heb om overeind te blijven staan (met alle drukte, verantwoordelijkheden), dus dat ik tot rust moet komen. En daardoor ben ik wat aan het kijken of ik andere keuzes kan maken in de verplichtingen.